Back to top
lysløypa

Lysløypa

LYSLØYPA
STORTORGET OG DRIV
KL: 18:00
Velkommen til Lysløypa 2022!
Lysløypa er en årelang tradisjon i Tromsø der de nye studentene får bryne seg på de ulike utestedene i byen. Det ryktes at Tromsø har flest utesteder per innbygger i hele Norge!

Vi starter kvelden på Stortorget klokken 18.00, men anbefaler alle å komme tidligere da det er mye folk i starten og det skal deles ut bånd og ark. Husk å skrive kontakt info på arket deres.
DebutUKA og UiT kommer til å stå på stands for å dele ut vann/forfriskende drikke i løpet av kvelden.
Kvelden avsluttes med afterparty på Studentsamfunnet Driv.
Men for at dette skal være Lysløypa, og ikke en simpel pub-to-pub kveld, så er det visse regler:
• Studentene deler seg inn i lag på 6-12 personer. Disse knyttes så med hyssing rundt håndleddene til hverandre. Hyssingen skal under ingen omstendigheter tas av eller slakkes. Ryker den kan man få ny ved start på Stortorget.
• Gruppen får så utlevert et ark over noen utvalgte utesteder i Tromsø. Gruppen må så finne disse utestedene og bestille minst en enhet (alt gjelder) for å få stempel for at de har vært der.
• På noen av utesteder er det forskjellige poster med ulike studentforeninger. Disse har varierte oppgaver som laget må løse for en mulighet til ekstra poeng.
• Når alle utestedene er oppdaget, oppgavene er løst, og dere har kommet over det største hinderet av de alle: hvordan gå do i en bås når man er knyttet sammen med seks personer, DA kan dere skynde dere over til Driv for å levere inn poengene deres og kjempe om den gjeve vinnerpremien!
På denne kvelden er det viktig at dere kler dere etter været, det kommer til å bli mye inn-og-ut av utesteder i løpet av kvelden. Husk og spise rikelig med mat og sørg for at dere ikke blir dehydrert (les: ikke-alkoholholdig drikke). Husk og ta vare på hverandre og sist men ikke minst, kos dere!

Andre aktiviteter
Programmet kommer!