Back to top
Matoma

Om Debutuka

DebutUKA er et nordnorsk eventyr som gjennom en inkluderende fadderordning og et spennende program skaper tilhørighet, engasjement og magiske minner for både nye og gamle studenter i Tromsø.

Hva er DebutUKA? 
DebutUKA er semesterstartsukene og fadderordninga for studentene ved Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet. DebutUKA har som formål å ta imot alle nye og gamle studenter til Tromsø og skape en heftig semesterstart gjennom en inkluderende fadderordning og et bredt og spennende program.

Et fullpakket program danner grunnlaget for DebutUKA som blir fylt med god stemning og mengder av arrangement og aktiviteter for alle og enhver. Det blir magiske konserter, ekte nordnorsk feststemning, idrettsturneringer, inspirerende foredrag, storslåtte naturopplevelser, lysløypa og mengder av hjernetrim og hjerneføde av både den relevante og irrelevante typen. Alt for å gi studentene i Tromsø en uforglemmelig og minnerik start på studietiden.

Gjennom DebutUKAs fadderordning skaper vi en trygg og heftig studiestart for de forvirrede nye studentene. Fadderne er erfarne studenter som ønsker å være med å gi deg en best mulig start på studietiden i Tromsø. Fadderne er rett og slett noe av det mest fabelaktige som finnes. De er tilgjengelige, omgjengelige, inkluderende, initiativrike, engasjerende og fungerer som vandrende oppslagsverk for alle dine spørsmål. Best av alt, de er der for deg!

DebutUKA er en selvstendig, ideell medlemsforening. DebutUKA har et nært samarbeid med Universitetet i Tromsø, Studentsamskipnaden i Tromsø, Studentparlamentet i Tromsø, Studentsamfunnet Driv, TSI (Tromsøstudentenes Idrettslag) og andre studentorganisasjoner. DebutUKA ønsker gamle og nye studenter hjertelig velkommen til et nytt fantastisk studieår ved Universitetet i Tromsø.