Back to top
Fadder kick-off

Fadder Kick-off

FADDER KICK-OFF
SNN-SCENE
19:00

Førpremieren av DebutUKA er som vanlig et fadder kick-off på Driv. Den offisielle semesterstarten er tidligere på dagen, men vi tillater oss å holde et lite arrangement for dere faddere som stiller opp.

Det vil bli noe informasjon om årets DebutUKA, vi har et spennende program som vi håper dere vil like. Det vil også komme noe praktisk informasjon fra de ulike instansene ved Universitetet i Tromsø som kan være greit å ha i bakhodet når dere skal lede de nye studentene inn i deres studiehverdag.

Her vil det også bli mulighet til å møte de andre fadderne i faddergruppen din, om du ikke kjenner de fra før, og andre faddere på studiet ditt. Superfadderne og Fadderkoordinatorene fra ditt fakultet vil også være til stede, samt DebutUKA-styret om du skulle ha noen spørsmål.

Det vil bli utlevert fadderbånd og fadder t-skjorter til de som ikke har fått hentet dette. Og ikke minst blir det servert pizza!
Vi arbeider ut i fra listene vi har over de som har registrert seg som faddere gjennom sommeren. Siden studiestart er tidligere den dagen blir det mulighet for å hente t-skjorte på lørdag og søndag i forveien, mer informasjon kommer om det når det nærmer seg.

Det er selvfølgelig enda mulighet til å melde seg opp som fadder! Dette kan du gjøre på debutuka.no

Andre aktiviteter
Programmet kommer!