Back to top
Magnus

DebutUKA: Foredrag med Magnus Ingebrigtsen

AUD1 - UIT

Hørt om studieteknikkurs som sier at du bare må planlegge godt og lese hardt hele, så får du A? Vel, dette er ikke et av dem!
Glem gammeldagse kursholdere som ikke har vært student selv siden 80-tallet. Magnus ble nylig ferdig med en master i psykologi om læring, og har utviklet dette kurset mens han selv var student.

Et semester gjorde Magnus et helt år med studier på bare syv uker, og nå kommer han hit for å vise deg hva du kan gjøre for å lære mer effektivt, få bedre karakterer og få mest mulig ut av studietiden. Kurset er perfekt for deg som vil lære hvordan unngå å kaste bort tid og ta konteeksamener, men som samtidig ikke vil sitte helt fastlimt i en bok de neste tre årene for å få gode karakterer.

Å dra på studieteknikkurs er som å stoppe for å smøre skiene. Det tar litt tid, men det gir deg bedre gli i lang tid framover.

Magnus vil vise deg flere teknikker som f.eks:
Hvordan huske tre til fire ganger mer med «komme på trening»
Hvorfor du bør bytte studieplass ofte for å prestere bedre på eksamen.
Hvordan takle stress med «lært optimisme» og hvordan slutte å utsette alt til siste liten.

Kurset er ikke en «quick fix», men baserer seg på vitenskapelig dokumenterte prinsipper om læring, som gjør slik at du blir flinkere i faget ditt, og kan glede deg mer gjennom hele læringsreisen.

Selv om kursene er tettpakket med vitenskap, presenteres det hele på en veldig lettforståelig måte.

Og ikke tro dette bare fungerer for de som er «født smart». Magnus har undervist over 25.000 norske elever og studenter, og har fått hundrevis av tilbakemeldinger på hva som har fungert - selv for de med aller mest utfordringer for å lære.

Du kan lese noen omtaler om Magnus som foredragsholder på: https://talerlisten.no/profil/magnus-ingebrigtsen/
Du kan lese mer om Moderne Studieteknikk på: https://modernestudieteknikk.no
For et gratis introkurs i Moderne Studieteknikk, besøk https://modernestudieteknikk.no/start

Foto: Kim Daniel Arthur, Ekte

Andre aktiviteter
Programmet kommer!