Back to top
Alt Er Nytt

Stand-Up: Alt Er Nytt

STAND-UP
SNN-SCENE
DØRENE ÅPNES 18:00 - SHOWSTART 20:00

PRISER:
STUDENT FRA: 225KR
ORDINÆR FRA: 275KR

Martin Lepperød og Henrik Farley inviterer til et splittert nytt show; Alt er nytt. Og det er nettopp det konseptet er, en hel forestilling spekket av nye komikere og nye tekster. Farley og Lepperød leder kvelden med nye og friske standup-komikere, improviserte sketsjer, og etablerte komikere som tester nytt materiale. Velkommen til en uforutsigbar kveld, der vi kan love deg er en god latter.

Martin Lepperød:
Martin Lepperød blir morsommere for hver dag som går og er ofte snakkisen etter en standupkveld på Klubbscenen. Han har underholdt overalt i landet og har en positiv energi og et smittende smil som alltid løfter stemningen. Han har et stort talent for å gjøre de minste hverdagslige hendelser til episke historier. Han er også en morsom og dyktig improvisatør, noe han viser sammen med Henrik Farley på de månedlige ”Alt er nytt”-kveldene på Latter.
Martin opplever en stadig voksende fanskare etter at han begynte som fast stuntreporter i ”Senkveld med Helene & Stian” på TV2. Tidligere har han vært med i humorserien Unge Lovende, Latter Live og One Night Stand på NRK. Du kommer garantert til å se ham i flere morsomme settinger i tiden som kommer.


Henrik Farley:
Henrik er en bunnsolid representant for den nye bølgen komikere – herlig absurd humor med spontane innfall og mye galskap.
Henrik er en bunnsolid representant for den nye bølgen komikere – herlig absurd humor med spontane innfall og mye galskap. Han har flere års erfaring fra impro-, teater- og revymiljøet i Oslo, og grunnet sin canadiske bakgrunn opptrer han like godt på engelsk som på norsk. Det som kjennetegner Henrik på scenen er høyt tempo, improvisasjon, uforutsigbarhet og ikke minst at han er veldig morsom.


Magan Gallery:
Magan er en fremadstormende nykommer som har kommet langt på sin korte karriere innenfor standup. Han har i rekordfart rukket å stå på de fleste scener i Oslo og omegn, inkludert Latter, og nå tar han endelig turen til dere for å trimme lattermusklene deres med masse selvironi og betraktninger.


Maria Stavang:
"En kommende standupstjerne som allerede er en av Norges morsomste og mest populære komikere på sosiale medier"
Under aliaset @piateed har Maria Stavang blitt et internettfenomen med over tohundretusen følgere på facebook og instagram. Bergenseren startet på standupscenen sommeren 2015 og året etter tok hun med seg nykommerprisen på Humorfest i Bergen.
Maria er uten tvil en kommende stjerne som blir lagt merke til – bare i fjor gjestet hun programmer som Nytt på Nytt, P3-aksjonen, NRK Satirisk, Lørdagsrådet og Camp Senkveld.
På scenen forteller hun ufiltrert fra livet sitt til latterbrøl og stormende jubel fra salen. Oppdag standup’eren Maria før alle andre, hun kommer garantert til å bli en fast inventar på norske humorscener i fremtiden.

Andre aktiviteter
Programmet kommer!